Arama Motoru Kaliteli Hosting

Arama.org

15 Ocak 2015 Perşembe

Erenköy Ehliyet Kursları

Erenköy Ehliyet Kursları



Günümüzdeki artan araç kullanımından dolayı yapılan araştırmalar sonucu araç sürücülerin çoğunun araç kullanmayı tam olarak bilmedikleri ortaya çıkarken araçlar hakkında da  bilgi sahibi olmadıklarıda ortaya çıkmıştır.Türkiyede'ki trafik kazalarının oranlarının artmasını etkileyen bu durum karşısında  tabiki ehliyet kurslarının verdigi eğitimi ve kalitesini sorgular duruma sokmakta.

Öğrencilerimize sunduğumuz kaliteli eğitim ile belgeyi almaktan çok, sloganımızda belittiğimiz gibi "belge değil eğitim veriyoruz " sözüyle trafik kurallarına saygılı ve trafik kurallarına uyan bilinçli sürücüler eğitiyoruz.

Ehliyet almak artık çok kolaydır , ancak öncelik ehliyeti almak değil trafik kurallarına uyan saygılı ve ahlaklı sürücü olmaktır. Erenköy ehliyet Kursumuz bu konuda verdiği eğitim ile diğer tüm sürücü kurslarına farkını göstermektedir. Bizim asıl hedefimiz öğrencilerimize belge kazandırmak değil ülkemize yakışır şekilde eğitilmiş ahlaklı bilinçli ve saygılı sürücüler yetiştirmektir.

Bilindiği gibi teknolojinin hızla gelişmesi ve bu doğrultuda araçların ve araç özelliklerinin gelişmesi söz konusudur. Erenköy ehliyet Kursları işte bu konuda farkını göstermektedir Öğretmenlerimiz en gelişmiş araçlarda dahil olmak üzere özellikleri arttırılmış araçların yeni çıkan araçların  özelliklerini ince detaylarına kadar bilmekte ve sizlere en iyi araç eğitimini vermektedir.

Erenköy ehliyet kursumuzdaki hocalarımız araç teknolojisini takip etmekte ve bilgilerini bu doğrultuda güncellemektedir ve derslerinde bu bilgiyi öğrencilerine aktarmaktadır.Erenköy ehliyet kurslarımızdaki hocalarımız sosyal hayatımızı etkileyecek bu kurslarda derslerini çok titiz bir biçimde anlatmaktadır.


Erenköy ehliyet Kursumuzda derslerimiz sizlerin saatine uymuyorsa dersleri kendi istediğiniz tarihe göre ayarlayabilirsiniz.Mesela hafta içinde derslerimize katılamayan bir öğrencimiz hafta sonu kursumuza katılıp hafta içindeki işlenen dersleri hafta sonu dersinde açığını kapatabilmektedir

Erenköy ehliyet Kursumuzda normal kursun yanında hocalarımız akşam kurslarıda  vermektedir.Kursumuzda derslere yardımcı materyaller kullandığımızdan derslerimiz teorik olarak yapılmaktadır.Derslerimizde akıllı tahtalarımız,projeksyon cihazlarımız ve bir çok aletimiz ile derslerimiz daha iyi anlaşılmaktadır.

Erenköy ehliyet kursumuzda uygulama derslerini belediyenin bize ayırdığı özel mekanlarda yapmaktayız.Sürüş pistlerimiz son derece güvenliklidir.Sadece pistlerimiz değil araçlarımızda sizlerin olası kazalardan etkilenmemesi için detaylıca donanımlı yapılmıştır.Kursumuzdaki yeni katılan öğrencilerimiz için öğretmenlerimiz kontrolündeki araçlarda uygulamalı direksiyon ve sürüş dersi verilmektedir.





Ehliyet Kursu aramanıza gerek yok çünkü erenköy ehliyet kursu sizin aramakta olduğunuz kurstur.
Ehliyet kursu diyince ilk akla erenköy ehliyet kursları gelir.Kurulduğumuzdan beri bini geçen öğrencilerimiz , alanında uzman öğretmenlerimiz ile üstün bir kalite ile erenköyde ehliyet derslerini en iyi şekilde öğrencilerimize anlatmaktayız.İstanbul'da onlarca ehliyet kursu vardır onlar size ehliyet verebilir ama hiçbiri erenköy ehliyet kursu kadar iyi eğitim veremez.

Erenköy Ehliyet kursunun en önemli amacı öğrencilere en iyi eğitimi verip geleceğin saygılı ve iyi bir sürücü olmayı öğretmektir.Bizim önemsediğimiz konu belgeyi almanız değil sizlerin çevreye duyarlı,saygılı,sosyal hayattaki uyulması gereken kuralları en iyi şekilde bilmeniz ve iyi bir sürücü olmasıdır.




 Erenköy Ehliyet,İstanbul Erenköy'de olmasından dolayı uulaşımı oldukça olay bir semtte bulunmaktadır. İstanbul’un en işlek bölgesinde olan Erenköy'de ki Erenköy Ehliyet, tüm toplu taşıma araçları ile kolayca ulaşılabilecek bir yerdedir.


Erenköy Ehliyet Kurslarımızda derslerimiz akşam ve öğlen verilmektedir bunun yanında hafta içi ve hafta sonu gruplarımız bulunmaktadır.Bu sistemi yapmamızın amacı öğrencilerimizin derslere kendi saatlerine göre ayarlamasını , dersleri onlar için sıkıcı bi halden çıkarmak , sizlere rahat  bir eğitim vermek amacıyla bu sistemi kullanıyoruz.Bu esnek ders saatleri sayesinde size uygun olan derse katılabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder